Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. 1. 2020

REIKI I

istock_000021394357xsmall.jpgNa celodenním semináři Reiki 1 se napojíme skrz kanál na vesmír a budeme pracovat energií reiki.  Budeme jí používat pro sebe samé, tak i pro druhé. Pomocí přikládání rukou budem energizovat, čistit a harmonizovat ostatní lidi, zvířata, rostliny, minerály, bylinky a další předměty.

Díky pročistění kanálu - napojení , které se na semináři zprůchodní budete moci později používat pro práci s jakoukoli vesmírnou energií či budete moci stahovat informace.

Seminář je obohacen  základní technikou práce se zemskou energií, která je pro náš energetický systém nezbytná. Zemská energie je léčivá a dá se použít společně s energií reiki.

Duležitou součástí  semináře je naladění se na své srdce. Naše srdce cítí vesmírnou pravdu. Pomůže nám pri jakémkoliv rozhodování.

Co Vám seminář reiki 1 přinese:
- otevření, pročištění kanálu skrz který začne proudit léčiva  energie reiki,
- skrz kanál Vam společně s energií začnou proudit informace na různa témata. S pravidelnou prací dochází k navyšování intuice, začnete cítit, vidět či vnímat věci, která nejsou normálně hmatatelná.

navýšení vibrace - stanete se magnetem pro okolí díky Vaší vysoké vibraci. Vysoká vibrace je nejen vstupenkou do zlatého věku, ktery tady vznika. Především přináší vnitřní pocit lehkosti a klidu, vnitřní blaženosti.
- spojení s duší - to nejdůležitější v našem životě je spojení se s naší podstatou - s naši božskou částí. Pravidelnou prací budete víc a víc spojení se svým bytím. Toto prináší vnitřní spokojenost a klid. Později za mohou začít otevírat dary, dovednosti které duše v sobě nese. 

 

Pro veškeré informace ohledně kurzu Reiki 1 klikněte  zde: REIKI I


Datum semináře Reiki I:
      19. 1. 2020
Začátek semináře: 10:00 h
Předpokládaný konec: 16-17 h
Adresa kde bude Reiki I probíhat: Šlikova 27, Praha 6
Cena semináře Reiki I:  2000,- Kč (platí se na místě)


Své přihlášky zasílejte mailem na helithe@leciveenergie.cz . 

V PŘIHLÁŠCE UVEĎTE TYTO ÚDAJE:
-Stupeň Reiki kurzu o který máte zájem
-Termín (datum) kdy chcete přijít
-Jméno a Příjmení
-Telefonní číslo

SOUKROMÝ KURZ REIKI I
Pokud Vám nevyhovují víkendové termíny nebo se nechcete účastnit skupinových seminářů, můžete si objednat soukromý kurz reiki v době která Vám vyhovuje. 
Soukromé kurzy reiki následují stejnou osnovu jako u kurzů skupinových a zároveň jsou přizpůsobeny Vašim potřebám. 
Cenu za soukromý kurz reiki 1 naleznete zde:
 
CENÍK  

Pro 4 a více lidí si můžete domluvit vlastní termín.

 

 

istock_000023958698xsmall.jpg